Job opportunities

QC Academic

Location

Region Hovedstaden

City

Copenhagen

Department

Supply Operations & Engineering

Application deadline

05 January 2018

Description

Farmaceut til produktion og laboratorium

Corporate Product Quality Control søger en farmaceut med lyst til at indgå i et udfordrende og resultatorienteret arbejdsmiljø. Afdelingen beskæftiger pt. 84 medarbejdere.Områdets hovedansvarsområde er udførelse af QA/QC opgaver relateret til Lundbecks produktion, dvs. ansvaret for kvalitetskontrol og frigivelse af aktive stoffer, råvarer, samt de farmaceutiske bulk produkter, hvori disse indgår. Vi arbejder tæt sammen med produktionsafdelingerne i denne proces. Endvidere udfører vi holdbarhedsstudier, udvikling og validering af analysemetoder, overførsel af analytiske metoder til samarbejdspartnere verden over, samt trouble shooting i samarbejde med produktionsafdelingerne og R&D.

Dit job

Som farmaceut vil du indgå i en af områdets 4 sektioner, hvor du efter gennemført træning vil dele ansvaret for sektionens opgaver med de øvrige akademikere. Du vil som farmaceut være medansvarlig for, at produktions- og analysearbejdet lever op til myndighedernes GMP krav.
Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 9 laboranter og 7 kemikere.
Du vil blive del af en turnusordning mellem produktionen og analyselaboratoriet.
Produktionsdelen indebærer godkendelse af afvigelser, udarbejdelse af SOPer, produktionsforskrifter samt validering, procesoptimering og kvalificering af produktionsudstyr.
Arbejdet i analyselaboratoriet indebærer godkendelse af analyser fra laboratoriet, frigivelse af Lundbecks farmaceutiske bulk produkter samt implementering og vedligeholdelse af analyseudstyr.
I arbejdet med vores LEAN aktiviteter vil du tillige kontinuerligt bidrage til skabelsen af den bedste forsyningskæde i samarbejde med kolleger på alle niveauer, både inden for området og på tværs af forsyningskæden, hvilket betyder at to dage sjældent er ens.
Corporate Product Quality Control sigter generelt mod at opnå stor bredde i medarbejdernes kompetencer, hvilket ligeledes vil gælde i denne stilling.

Dine kvalifikationer

  • Uddannet cand. pharm.
  • Du har erfaring fra en lignende stilling, samt med at arbejde under GMP
  • Er vant til at arbejde i en forbedringskultur
  • Erfaring med at arbejde tværorganisatorisk
  • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • Du kan eksekvere og fastholde fokus på afslutning af dine opgaver
  • Som person er du udadvendt, engageret og resultatorienteret
  • Du har positiv attitude og gode samarbejds- og formidlingsevner
  • Du behersker engelsk i skrift og tale

Kontakt
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager Bente Pedersen tlf 30833663 eller Director Betina Frederiksen tlf. 30832255.Vi kan også anbefale dig at besøge vores website www.lundbeck.com.

Din ansøgning
Klik på nedenstående link for at sende din ansøgning så vi har den i hænde senest d. senest 5. januar 2018.

Apply for the job here

Please apply for this job from a desktop/laptop computer.

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.

VIDEO

New corporate film

Lundbeck is a global pharmaceutical company highly committed to improving the quality of life of people living with psychiatric and neurological disorders.

Follow us on LinkedIn

Linked-in image

Become part of Lundbeck's professional network to stay up-to-date with our worldwide career opportunities.

Go to LinkedIn

Follow us on Twitter

Stay updated with the latest news and conversations around Lundbeck and our business. 

Go to Twitter

Visit us on YouTube

Learn about our disease areas and hear stories by patients living with psychiatric and neurological disorders. 

Go to YouTube
Cookie Policy
You have chosen to leave www.lundbeck.com. Lundbeck does not have any responsibility for the content provided by other websites. Click "OK" to continue or "Cancel" to remain on www.lundbeck.com.