Job opportunities

Maintenance Engineer

Location

Region Sjælland

City

Lumsås

Department

Supply Operations & Engineering

Application deadline

30 December 2017

Description

Ingeniør med vedligeholdelseserfaring til Chemical Engineering & Maintenance

Brænder du for vedligehold og er du klar til et job hvor du blandt andet kan være med til at forme den fremtidige vedligeholdelsesstrategi for vores produktionsanlæg i Lumsås på Sjællands Odde, så kan dette job have din interesse.
På sitet fremstilles aktive lægemiddelsubstanser under GMP. Vi er ca. 180engagerede medarbejdere i Chemical Production, hvoraf ca. 50 medarbejdere fordelt på håndværkere, ingeniører og servicepersonale udgør afdelingen Chemical Engineering & Maintenance. Vores primære opgaver er at supportere driften af de 5 syntesefabrikker samt implementering af nyt produktionsudstyr.

Dit job
Vi søger en Vedligeholdelsesingeniør til en nyoprettet stilling i Maintenance Development i afdelingen Chemical Engineering & Maintenance.
I jobbet får du sammen med dine kollegaer i teamet ansvaret for implementering og udvikling af vedligeholdelsesstrategien på sitet, herunder optimering og udvikling af vores CMMS system. Du vil møde mange forskellige udfordringer relateret til implementering af projekter og optimering af vedligehold i en kemisk produktion.
Dine opgaver vil bl.a. omfatte support af den daglige drift, vedligeholdelsesanalyser, idriftsættelse, projektafvikling, kvalitetssikring, afvigelseshåndtering og dokumentation samt undervisning af operatører og vedligeholdelsesmedarbejdere.
Du får tæt kontakt til kollegaer i de øvrige afdelinger, og du vil opleve et travlt og tværfagligt miljø med høje krav til såvel faglige som personlige kompetencer.
Ud over din praktiske oplæring, udarbejder vi – med baggrund i dine erfaringer og kompetencer og i samarbejde med dig – en uddannelses-/udviklingspakke, hvor vi til start sætter fokus på dine faglige og GMP-mæssige kvalifikationer. Senere vil fokus blive drejet over på udvikling af nye kompetencer, som vi skal bruge for at nå fælles mål.

Vi tilbyder
Lundbeck tilbyder dig gode udviklingsmuligheder i en organisation, der arbejder meget dynamisk og tværfagligt i et innovativt miljø. Sitet er under konstant teknisk udvikling og stillingen byder derfor på spændende og brede tekniske udfordringer. Du vil ligeledes blive del af en virksomhed med en aktiv forbedringskultur og en ambition om at have state-of-the-art know-how inden for tekniske anlæg, projektledelse og vedligehold i den farmaceutiske industri. For Lundbeck er det medarbejderne og deres viden, som er vores vigtigste aktiver. Lundbeck tilbyder frie og fleksible arbejdsrammer og mulighed for, at den enkelte kan sætte præg på egen jobfunktion.

Dine kvalifikationer
Vores foretrukne kandidat har følgende faglige og personlige kvalifikationer:

  • Du er uddannet Maskiningeniør, Maskinmester eller Kemiingeniør med stor interesse for vedligehold
  • Du har solide kompetencer inden for vedligehold og projektafvikling
  • Du har kendskab til og erfaring med moderne vedligeholdelsesmetoder som PDM, RCM, TPM etc.
  • Du har ligeledes erfaring med CMMS–systemer (gerne APIPRO)
  • Erfaring med håndtering af afvigelser og ændringer iht. GMP-krav
  • Identificere kritisk udstyr, krav til udskiftning af udstyr, krav til lager af kritiske/ikke kritiske komponenter.
  • Fejlsøgning på udstyr samt gennemføre og beskrive retningslinjer for troubleshooting.samt retningslinjer for indgreb.
  • Kendskab til LEAN vil være en fordel
  • Som person er du fleksibel, resultatorienteret og udviser engagement
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager Søren Bertelsen på +45 30 83 23 25.
Vi kan også anbefale dig at besøge vores hjemmeside www.lundbeck.com.

Din ansøgning
Klik på nedenstående link for at sende din ansøgning og dit CV, og send det så vi har det senest den 30 december 2017

Apply for the job here

Please apply for this job from a desktop/laptop computer.

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.

VIDEO

New corporate film

Lundbeck is a global pharmaceutical company highly committed to improving the quality of life of people living with psychiatric and neurological disorders.

Follow us on LinkedIn

Linked-in image

Become part of Lundbeck's professional network to stay up-to-date with our worldwide career opportunities.

Go to LinkedIn

Follow us on Twitter

Stay updated with the latest news and conversations around Lundbeck and our business. 

Go to Twitter

Visit us on YouTube

Learn about our disease areas and hear stories by patients living with psychiatric and neurological disorders. 

Go to YouTube
Cookie Policy
You have chosen to leave www.lundbeck.com. Lundbeck does not have any responsibility for the content provided by other websites. Click "OK" to continue or "Cancel" to remain on www.lundbeck.com.