Job opportunities

Service Employee

Location

Region Hovedstaden

City

Copenhagen

Department

Supply Operations & Engineering

Application deadline

18 December 2017

Description

Til vores Security-/Service Department i Valby søger vi en dygtig Service Employee til rengøringen.
Security-/Service Department har ansvaret for mange serviceopgaver på siten i Valby. Afdelingens opgaver består af kantinedrift, sportscenter, outdoor service, post & varemodtagelse, rengøring, vagt og reception.
Samlet set er vi 58 medarbejdere i afdelingen.

Dit job
Dine primære opgaver vil være at foretage daglig rengøring på enten kontorområder,i laboratorier eller på GMP regulerede områder. Andre opgaver vil være opfyldning og bestilling af varer, vedligeholdelse af planlægningstavle samt vask af klude og mopper.
Da du får et service job, vil der forekomme diverse ad hoc opgaver, som f.eks. ekstraordinær rengøring, specialopgaver og kundepleje.
Arbejdstiden vil være mandag – fredag fra kl. 06.00-13:54 med mulighed for at flekse ind 1 time før/efter. Overarbejde kan forekomme.

Dine Kvalifikationer
Vores foretrukne kandidat har følgende personlige og faglige kvalifikationer:

  • Erfaring med rengøring – og gerne erfaring med arbejde i GMP-regulerede områder
  • Forandringsparat – og erfaring med LEAN vil være en fordel
  • Mødestabil
  • Selvstændig
  • Ansvarsbevidst
  • Positiv indstilling
  • God til kunde/medarbejderkontakt
  • IT-kendskab på bruger niveau
  • Tale, læse, skrive, forstå dansk og engelsk
  • Præsentabel

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager Joan Kjeldsen på KJEL@lundbeck.com. Vi beder dig om venligst ikke at sende din ansøgning og dit CV via denne email.
Vi kan anbefale dig at besøge vores hjemmeside www.lundbeck.com.

Din ansøgning
Klik på nedenstående link for at sende din ansøgning og dit CV, og send det så vi har det senest den 18 December 2017. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler, samt givet afslag.

Apply for the job here

Please apply for this job from a desktop/laptop computer.

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.

VIDEO

New corporate film

Lundbeck is a global pharmaceutical company highly committed to improving the quality of life of people living with psychiatric and neurological disorders.

Follow us on LinkedIn

Linked-in image

Become part of Lundbeck's professional network to stay up-to-date with our worldwide career opportunities.

Go to LinkedIn

Follow us on Twitter

Stay updated with the latest news and conversations around Lundbeck and our business. 

Go to Twitter

Visit us on YouTube

Learn about our disease areas and hear stories by patients living with psychiatric and neurological disorders. 

Go to YouTube
Cookie Policy
You have chosen to leave www.lundbeck.com. Lundbeck does not have any responsibility for the content provided by other websites. Click "OK" to continue or "Cancel" to remain on www.lundbeck.com.